Острівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Комунальний заклад Острівський ліцей Великоберезовицької селищної ради Тернопільської області

Департамент освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації

Департамент освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації

Сьогодні директор департаменту Ольга ХОМА взяла участь в онлайн-нараді під головуванням Ірини ВЕРЕЩУК, заступника керівника Офісу Президента України.

⚡️Проаналізували стан реалізації проєктів, відібраних для фінансування за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень (харчоблоків) закладів освіти області.

🔹Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 13 серпня 2024 р. № 763-р затверджений розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладнання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень (харчоблоків) закладів загальної середньої освіти у 2024 році.

✔️Для Тернопільської області з державного бюджету виділено 30 757, 4 тис. гривень для 6 закладів загальної середньої освіти області.

«Опорну кухню» планується створити на базі

Острівськго ліцею Великоберезовицької селищної ради.

Проєкт „Базова кухня” реалізовуватимуть у 5 закладах загальної середньої освіти області:

🔹 «Великобірківському ліцеї імені Степана Балея”;

🔹Спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів ім. О. С. Маковея з поглибеним вивченням інформаційних технологій та технологічних дисциплін м. Заліщики;

🔸Скориківському ліцеї Скориківської сільської ради;

🔹Бучацькій гімназії ім. В. М. Гнатюка;

🔸Лановецькому ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. Ю. Коваля.

✨Реалізація вищеназваних моделей організації харчування допоможе максимально оптимізувати ресурси та забезпечити гарячим харчуванням якомога більше здобувачів освіти, зокрема тих, які навчаються в закладах, де відсутні повноцінні харчоблоки.

Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *