Острівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Комунальний заклад Острівський ліцей Великоберезовицької селищної ради Тернопільської області

Сьогодні, 1 вересня, Україна відзначає День знань.

Сьогодні, 1 вересня, Україна відзначає День знань.

📖 Для кожного учня та студента ця дата означає початок нового навчального року.

❤️‍🩹 Цей день завжди був особливим та святковим для кожного, але зараз наші діти змушені навчатися у важкий для держави час. Спочатку ковід, потім повномасштабна війна… Проте, незважаючи на всі труднощі, які постали перед ними, вони продовжують рухатися вперед, здобуваючи нові знання і наближаючись до своїх мрій.

❤️ Дорогі діти! Навчання в сучасних умовах вимагає від кожного з вас надзвичайної сили волі, терпіння та наполегливості. Багато хто змушений пристосовуватися до нових обставин, навчатися дистанційно або в нових школах. Але попри всі виклики, ви показуєте чудові результати і доводите, що знання – це той скарб, який не можна втратити.

💙💛 Сьогодні ми з гордістю вітаємо всіх учнів і вчителів, які продовжують навчати та навчатись. Ваша відданість навчанню – це шлях до світлого і успішного майбутнього. Нехай цей навчальний рік буде сповнений нових відкриттів, цікавих уроків і незабутніх вражень. Перемоги нам усім якнайшвидшої! Аби діти змогли продовжувати будувати щасливе майбутнє та розвивати нашу країну.

Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *