Острівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Комунальний заклад Острівський ліцей Великоберезовицької селищної ради Тернопільської області

День Соборності

У ранок середи, 22 січня 1919 року, обʼєдналися дві частини незалежної України: Українська народна республіка та Західноукраїнська народна республіка. Історики називають цей момент в історії чи не найважливішою подією. #День_Соборності став вінцем визвольних змагань, показавши, що Україна у нас насправді одна, єдина і неподільна!

Але після першого в історії обʼєднання українських земель для нашої держави настали важкі часи. І лише наприкінці існування радянського союзу українці почали влаштовувати так звані “ланцюги соборності”. Люди бралися за руки вздовж доріг та влаштовували довжелезні шеренги, щоб продемонструвати таким чином єдність українського народу.

Сьогодні ми теж створюємо своєрідний “ланцюг єднання” через об’єктив фотокамери, показуючи нашу спільність і силу, нашу жертовність і віру в перемогу, нашу безперервну боротьбу і палку любов до неньки України, де б ми не були! Віримо, що вже зовсім скоро настане той день, коли ” на оновленій землі врага не буде, супостата, а буде син, і буде мати, і будуть люди на землі…”

Тож, вітаємо щиро усіх українців із Днем Соборності з днем ​​єднання українських земель. Усім нескінченного щастя, міцного здоров’я, добробуту. Нехай життя в нашій чудовій країні буде для кожного в достатку, радості, спокої. Нехай завжди над нашими землями світить сонце, і всім нам тут буде світло, тепло та затишно! Детальніше

Виховна робота

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *