Острівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Комунальний заклад Острівський ліцей Великоберезовицької селищної ради Тернопільської області

Засідання творчої динамічної групи на тему: «Сучасні технології для сучасної освіти. Інновації на уроках предмета «Захист України»».

Відповідно до плану роботи комунального закладу Великоберезовицької селищної ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» 15 березня 2024 року на базі Острівського ліцею відбулося засідання творчої динамічної групи на тему: «Сучасні технології для сучасної освіти. Інновації на уроках предмета «Захист України»».
В ході засідання вчитель предмета «Захист України» Євгеній Іванюта поділився досвідом із проходження практичного тренінгу для вчителів (викладачів) предмета «Захист України» з метою використання безпекових технологій в освітньому процесі, на основі отриманих знань ознайомив присутніх із будовою та технікою управління БпЛА.
Директор Центру Дмитро Гайдук презентував присутнім навчальну програму факультативу «Основи мінної безпеки» для закладів загальної середньої освіти (автор: вчитель основ здоров’я, предмета «Захист України» Євгеній Іванюта)
Консультант Павло Коляса ознайомив із змістом рецензованої навчальної програми з позашкільної освіти науково-технічного напряму «Основи роботи з безпілотними літальними апаратами» (автори Євгеній Іванюта, Дмитро Гайдук).
За сприяння консультанта Центру Павла Коляси учасники творчої групи поспілкувалися із Другом Джмілем.
В ході практичної частини засідання вчителі набули практичні навики управління дроном.
Висловлюємо щиру подяку адміністрації Острівського ліцею за сприяння у проведенні заходу та всім учасникам за цікаві, змістовну і плідну співпрацю.
Разом до перемоги!

Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *