Острівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Комунальний заклад Острівський ліцей Великоберезовицької селищної ради Тернопільської області

День миру

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.

Цей тиждень у нашому ліцеї пройшов під девізом “Хай буде мир на нашій землі!”, а завтра уся Україна спільно зі світовою спільнотою відзначатиме День миру. На сьогодні для нашої держави це свято є особливо значимим. Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій на сході України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про загоєння нестерпних ран у людських серцях, захист від агресорів.

Протягом тижня ми малювали символи миру на уроках образотворчого мистецтва разом із Крамар Н.В.; на уроках англійської мови створювали візуальну дошку разом із Солодкою О.М.; вчитель української мови та літератури Гранда З.А. у 5 – Б, вивчаючи частини мови, розгадувала “мирні” анаграми, а в 7 -Б класі обговорювали важливість миру для успішного розвитку нашої держави. Соціальний педагог, Буляк Н.Р., провела з учнями 1-5 класів Позитивний день посмішки; учні 1 класу спільно з Боярською О.Р. виготовляли символічні голуби-витинанки, а четвертокласники зі своєю класною мамою Грицин М.В. створили патріотичні браслети. Усі бажаючи мали змогу завітати до гостинної бібліотеки, де разом з Гудзь М.В. створювали об’ємну картину з ниток.

#Дякуємо_ЗСУ

#День_миру

Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *